What do tourists in Amsterdam know about drugs? Dzifa finds out | Drugslab ExtraIn this Drugslab Extra episode, Dzifa Kusenuh asks tourists in Amsterdam what they know about drugs and the related policy. CURIOUS ABOUT A DRUG …

20 Comments

  1. Een filmpje over "Burundanga" zou ook heel interessant zijn. Ik denk dat de meeste mensen dit niet kennen maar ik zag een keertje een filmpje hierover op VICE en het was zeer interessant. Deze drug wordt eigenlijk alleen gebruikt op andere mensen, omdat die hierdoor luisteren naar alles wat je zegt, hierdoor wordt het vaak gebruikt om dingen te stelen van mensen.

  2. Ryabyat hello! You’ve probably tried all of the possible substances already) We have a very popular preglabin thing in the CIS now, namely the pill "Lirica"! This is something like your "Xanax" but it is very euphoric from 600 mg of substance. Please review, it will be very interesting.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*