The Big Raid On Little Rohel | Cannabis News NetworkTuesday, June 12 is a dark day for the Frisian couple Tabe Koopmans and Brigitte Boomsma. They are forced to move to a cowshed. Not voluntarily, of course, …

7 Comments

  1. de coffeeshop op de hoek verkoopt dertig kilo per week aan de voordeur vangt de regering 20 % belasting op de verkoop . maar ze komen met een politie macht om kleine kwekers te pakken die niet eens verkopen ?! wiet is geen medicijn volgens hun maar als ze t chemisch namaken en het marinol noemen opeens wel ? Nederland begint een heel erg eng land te worden . Grote hoeveelheden worden gedoogd verbouwd door de aangewezen monopolisten en de rest is crimineel terwijl veel vvd landhuizen vol staan om aan de achterdeur vd shop te kunnen verkopen en hoe meer repressie des te meer kunne ze voor hun gemonopoliseerde sjit krijgen te belachelijk voor woorden . de kennis en kunde van nederland is weggegeven en andere landen lopen weg met de kennis van veertig jaar gedogen .en nu opeens hard aan pakken er is een generatie opgegroeid die dit met de paplepel heeft meegekregen die nu steeds crimineler worden door aangepaste wetgeving die kant nog wal raakt . volksverlakkers ipv volksvertegenwoordigers . volksvertegenwoordigers voor eigen multinationale belangen en de rest kan de pot op labbekakken .

  2. Ignorant brainwashed storm troopers protecting the hundreds of well connected consumer monopolies. Food, fuel, paper, plastics, linens, clothing, solvents, building materials, medicine, etc., etc. Very sad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*